Winkelen

Winkelen in Las Vegas? Bezoek deze leuke shops!

Als je graag van shoppen houdt tijdens jouw vakantie, ben je in Las Vegas aan het juiste adres. In deze miljoenenstad kun je naar het centrum gaan om fantastische, lokale shops te bezoeken voor kleding uit Las Vegas. Daarnaast kun je in de tientallen hotelcomplexen van Las Vegas winkelen. Van luxueuze, peperdure drankjes en en geurtjes voor het hele gezin tot voordelige presentjes, zoals kleding, sieraden en zelfs designkledij, die je in onder andere Caesars Palace, The Forum Shops, the Miracle Mile en Le Boulevard kunt halen. Al met al, winkelen in Las Vegas kan in jouw bucketlist komen tijdens jouw reis door de hoofdstad van casino's en poker!

Aantrekkelijke shops voor winkelen in Las Vegas

Elke shop in Las Vegas heeft voor iedereen iets te bieden. Zo is Luxor een ideale plek voor de liefhebbers van het Egypte, omdat dit het thema is van het hotel. Bovendien kun je gedurende het hele jaar het hotel Paris bezoeken voor een shopdag in de gezellige straatjes van Parijs. Ook vind je in Las Vegas kleding kopen in de speciale zaken van wereldbekende merken, zoals Armani, Nike, Hugo Guess en Bernini. In deze enorme shops vind je gedurende het hele jaar leuke outlets waar je meer dan 50% van de prijzen kunt besparen. En weet je wat het beste hiervan is? De meeste winkels zijn tot de late uurtjes open waar je op klantvriendelijke service kunt rekenen. Als je alle winkels binnen een korte tijd wilt bezoeken, raden we jou aan om de Hop-on-hop-off busen te boeken. In deze dubbeldekkers reis je op één dag door alle bekende shops om in Las Vegas te winkelen.

Leuke shops in verschillende winkelcentra

Naast de leuke winkels die in je in onder andere grote hotels treft, kun je ook tientallen traditionele, enorme winkelcentra bezoeken. Zo vind je in het hartje van Las Vegas Fashion Show Mall, het grootste winkelcentrum van Nevada en je kunt daarnaast het hotel Treasure Island bezoeken om kleding in Las Vegas te kopen. Dit gebouw heeft meer dan zeven warenhuizen en meer dan 250 shops met boeken, CD's, speelgoed en elektronica. Als je liever kleding uit Las Vegas wilt shoppen, dan kun je elke dag naar Town Square Las Vegas gaan. Het is een enorm plein waar je bijvoorbeeld naar de outlets van H&M kunt gaan. Wil je alsnog echte Amerikaanse winkels bezoeken die je nooit in Europa tegenkomt? In dit geval raden we jou aan om Las Vegas Premium Outlets (South) te bezoeken. Dit ligt vijf kilometer ten zuiden van the Strip en je vindt in meer dan unieke winkels artikelen van Banana Republic, GAP en Old Navy. De aanbiedingen van jeans, sport- en outdoorkleding in Las Vegas zijn erg populair.

Terug naar overzicht