Overnachting

Overnachten in Las Vegas

Er zijn verschillende en meer dan duizend plaatsen om in Las Vegas te overnachten. Deze stad heeft verblijfplaatsen voor toeristen uit alle werelddelen en dankzij het imago van Las Vegas kan iedereen met een beperkt budget hier zijn vakantie vieren. Wil je in een hotel in Las Vegas verblijven in plaats van een kleine hostel? Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende locaties om in Las Vegas te overnachten.

Verblijfplaatsen voor overnachten in Las Vegas

Een overnachting plannen in Las Vegas kan voor sommigen een ware klus zijn, maar je hoeft je in principe geen zorgen te maken. Hieronder geven we jou een aantal verblijfplaatsen voor jouw reis naar Las Vegas:

Hotels in Las Vegas

Het boeken van een hotel in Las Vegas hoor je heel snel te doen. Er zijn namelijk meer dan 1.000.000 mensen die in deze stad verblijven. De prijs van een hotel in Las Vegas is afhankelijk van de datum van jouw overnachting, het aantal nachten dat je wilt verblijven en de hoeveelheid personen met wie je blijft. De beste streek in Las Vegas voor het boeken van een hotel is the Strip. Hier vind je niet alleen hele dure hotels waar internationale beroemdheden verblijven, maar ook hotels met zeer gunstige prijzen voor toeristen. We raden jou aan om doordeweeks in een hotel te verblijven, omdat je in het weekend meer moet betalen. Veel toeristen en vooral Amerikanen willen op zaterdag en zondag een zogenaamde 'weekendje Las Vegas' doen en dit betekent dat zij veel geld willen spenderen. Ook kunnen de prijzen van hotels in het weekend erg hoog zijn door speciale evenementen, zoals congressen.

Bed & Breakfast in Las Vegas

Naast hotels in Las Vegas kun je ook in een B&B verblijven. Dit zijn verblijfplaatsen waar je op heerlijke Amerikaanse ontbijtjes kunt rekenen. In Las Vegas vind je in tegenstelling tot hotels alleen B&B's voor toeristen met een klein budget. Deze plaatsen zijn voornamelijk bestemd voor personen die graag één of twee dagen in deze stad willen verblijven. Een ander verschil met hotels is de locatie van B&B's, omdat je deze verblijfplaatsen niet in het centrum vindt. Dus overnachten in Las Vegas kan in een B&B heel moeilijk zijn.

Hostels in Las Vegas

Ook is het moeilijk om hostels in het centrum van Las Vegas te vinden. De meeste hotels in Las Vegas liggen in de buitenwijken van deze stad en ze zijn vooral bestemd voor toeristen die met een klein budget hun vakantie willen vieren. Als je snel naar bijvoorbeeld the Strip wilt gaan, is het aangeraden om de buslijnen te vinden. Daarnaast is het een tip om de taxi's, die naar het centrum van Las Vegas rijden, te vinden.

Boekmogelijkheden voor jouw reis

We raden jou aan om naar alle websites van hostels, B&B en hotels in Las Vegas te kijken bij het boeken van jouw reis. Hierbij adviseren we jou om naar de prijzen en plaatsen van de verblijfplaatsen te kijken. Kies een plaats die dicht bij het centrum ligt, zodat je zo snel en goedkoop mogelijk de leukste attracties meemaakt. Daarbij raden we jou aan om een boeking te doen, nadat je een keuze hebt gemaakt. Jouw droomvakantie kan namelijk met een muisklik weg zijn!

Op zoek naar de beste hoteldeals in Las Vegas? Klik snel op Booking.com voor de beste last minute boekingen!

Terug naar overzicht